Persoanele vârstnice din județ sărbătorite de Instituția Prefectului județul Sălaj

Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a participat, luni, la activităţile organizate de Consiliul Judeţean al Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice Sălaj, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârsnice.

La eveniment au participat prefectul Dari Toma, subprefectul Florin Florian, subprefectul Adriana Sabou, primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, dar și alți reprezentanți ai autorităților locale și județene.
“Astăzi este o zi în care gândurile mele se îndreaptă cu dragoste, respect şi preţuire spre toţi sălăjenii ajunşi la “vârsta înţelepciunii. Părinţii sau bunicii noştri, domniile voastre sunteţi cei care ne-aţi crescut, ne-aţi educat şi, în acelaşi timp, aţi făcut eforturi deosebite pentru a crea Sălajul, aşa cum îl ştim noi astăzi.
Instituţia Prefectului Sălaj, prin Comitetul Consultativ pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, dar şi cu alte ocazii, a făcut tot ce i-a stat în putinţă şi în compenţele legale pentru a vă sprijini şi a vă soluţiona problemele. Ca şi până acum, uşa mea vă este mereu deschisă.
Ne-aţi oferit totul şi nu aţi aşteptat nimic în schimb. Pentru asta, vă iubim infinit şi necondiţionat şi vă păstrăm mereu un colţişor din sufletul nostru”, a precizat, în alocuţiunea sa, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma.
În cadrul evenimentului a luat cuvântul și primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt care a transmis un mesaj pentru toți vârstnicii cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.