Peste 200 de copii din Jibou au participat la inaugurarea CSO Jibou

George Calinescu spunea ca :” Sportul reprezinta vigoarea vitala a umanitatii.”

Plecând de la aceasta premiză si pentru că ne dorim ca orașul nostru să fie recunoscut ca având unul dintre cele mai de succes proiecte atat pentru fotbalul juvenil din județ cât si pentru alte activități sportive administrația publică locală s-a aplecat asupra intereselor comunității si alături de domnul Ovidiu Donciu, președintele Clubului Sportiv ABBA Jibou am pus bazele unui plan comun pentru micii fotbaliști din orașul nostru.

✅Recunoasem rolul activităților fizice in dezvoltarea tinerei generatii, astfel că obiectivul primordial al acestui proiect este educatia tinerilor prin sport.

✅Impreuna cu domnul primar, ing.Ghiurco Dan considerăm că investind in activitățile sportive, susținem starea de bine fizica si sociala, construim personalitatea tinerilor indiferent de varsta, etnie, religie si sportul practicat, intarind astfel solidaritatea sociala.

⚽️In noul sezon grupele de copii și juniori de la echipele Rapid Jibou si Abba Jibou vor fuziona și vor trece în structura Clubului Sportiv Orășenesc Jibou. De azi înainte toți vom lupta pentru același țel, pentru aceleași obiective, sub același nume, CSO Jibou!

⚽️Misiunea CSO Jibou este de a oferi copiilor din zona Jibou mediul propice de dezvoltare sportiva si personala. Toate activitățile sportive se vor desfasura sub sub directa indrumare a celor mai buni antrenori ai clubului.

⚽️Noua structura va avea in vedere urmatoarele obiective :

-înființarea unei scoli de fotbal pentru copii intre 4 si 14 ani din orice familie, context social sau etnie;

– dezvoltarea personala a copiilor;

„Va felicit si va asigur ca suntem aproape de voi!🙏 Vă promitem să vă facem mândri că sunteți jibouani!”, transmite viceprimarul Vlad Pașcalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.