Peste 2000 de persoane legitimate de către structurile Ministerului Afacerilor Interne

În data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din Sălaj, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfășurat acțiuni pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii noului virus.
Pe parcursul acțiunilor, polițiștii au identificat 135 de persoane care nu au respectat interdicțiile impuse, 116 dintre acestea au fost sancţionate pentru că nu purtau masca de protecţie, iar 19 sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.
Alte 19 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de jandarmii sălăjeni, dintre care 15 au aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie şi patru pentru lipsa declaraţiei.
Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală au aplicat şi poliţiştii locali 11 sancţiuni.
În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost legitimate 2272 persoane, fiind verificate şi 129 mijloace de transport persoane, dintre care 110 au fost mijloace de transport în comun.
De asemenea, forţele de ordine au verificat şi 149 de societăţi comerciale, dintre care 74 au fost restaurante/terase/alte medii de interes, fără a fi constatate nereguli.
Totodată, pe raza judeţului, pe lângă aceste acţiuni au fost desfăşurate şi 16 acţiuni punctuale, în cadrul cărora au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 42500 lei.
În cadrul acţiunilor au fost angrenaţi 116 poliţişti, 89 jandarmi şi 28 poliţişti locali.
Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *