PNL-ist din Sălaj cu „multiple dosare penale” numit în CA Salrom

Claudiu Năsui (USR PLUS) sfirmă că ministrul interimar al Economiei, Virgil Popescu, a înlocuit toți membrii Consiliului de Administrație al companiei Salrom cu liberali, printre care și un condamnat penal. „Ordinul a fost semnat fix în seara zilei în care am plecat din minister”, susține Năsui.

Cei proaspat numiti la Salrom sunt „fix cu cei care capusau compania in liniste” si care au incercat sa dea un „mare tun imobiliar”, blocat de Nasui cand era ministru. „Iata cum statul revine la normal. Oamenii profesionisti sunt dati la o parte, iar in locul lor revin baietii pe care ii stim cu totii”, acuza Nasui pe Facebook.


Fostul ministru USR îl acuză indirect pe ministrul Lucian Bode – președintele PNL Sălaj că a susținut un membru de partid cu „multiple dosare penale” să fie numit în funcția de membru CA la compania națională Salrom, in detrimentul celor profesioniști.


„Cu cine credeti ca a fost inlocuit Consiliul de Administratie profesionist de la Salrom acum cateva zile?

Fix cu cei care capusau compania in liniste si au incercat sa dea marele tun imobiliar explicat mai sus.

Haideti sa vedem cine sunt proaspetii numiti de ministrul interimar:

1) Domnul Petrica Lucian Rusu, PNL-ist care a facut schimbarea de la Echipa Orban la Echipa Citu. A fost secretar de stat PNL, consilier parlamentar si a lucrat in Directia Judeteana de Tineret Iasi. Inainte de asta a fost director la grupul Tinmar, unde patron e domnul Augustin Oancea, cel care a preluat afacerile domnului Ioan Nicolae (aflat in puscarie) si care apare in dosarul DIICOT privindu-i pe sefii rusi de la Rompetrol si pe Cristi Borcea, fostul actionar de la Dinamo. Domnul Oancea vinde anual statului roman energie de zeci de milioane de euro, prin compania sa, Tinmar Energy.

2) Domnul Nicolae Tulici, PNL Salaj. Este juristul grupului, are multiple condamnari penale. A fost condamnat la amenda penala pentru fals intelectual, la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, un an de inchisoare si 2 ani de supraveghere judiciara pentru ca a condus beat. In prezent, domnul Tulici este anchetat de DIICOT in dosarul de furturi de utilaje agricole „Borsa”.

3) Domnul Catalin Paraschiv, fost consilier judetean PNL Galati, incheie lista conducerii Salrom.

Iata cum statul revine la normal. Oamenii profesionisti sunt dati la o parte, iar in locul lor revin baietii pe care ii stim cu totii”, transmite într-o postare pe Facebook, fostul ministru USR al Economiei.

One thought on “PNL-ist din Sălaj cu „multiple dosare penale” numit în CA Salrom

  1. Fără penali in funcții publice!Da , dar fără penalii altora.Deh, ai nostri sunt buni.Rusine Bode!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *