PNL şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale în Sălaj. Dinu Iancu Sălăjanu, candidat pentru un nou mandat la CJ

Partidul Naţional Liberal şi-a lansat, vineri seară, candidaţii la alegerile locale pentru judeţul Sălaj. Preşedintele PNL Sălaj şi al Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, va candida pentru un nou mandat, în timp ce candidatul PNL pentru Primăria municipiului Zalău este Cristian Claudiu Bîrsan, actual vicepreşedinte al CJ.

”Viitorul este în mâini bune. Mulţumesc fiecărui primar liberal pentru că întotdeauna am simţit sprijinul unei echipe puternice. În 2020 am câştigat funcţia de preşedinte al CJ şi cele mai multe primării din judeţul Sălaj. Astăzi avem primari în funcţie în număr de 28. Sunt convins că vom avea peste 30 de primari liberali în judeţul Sălaj după 9 iunie”, a afirmat Dinu Iancu Sălăjanu, vineri, la evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegerile locale.

Candidatul pentru Primăria municipiului Zalău este Cristian Claudiu Bîrsan, actual vicepreşedinte al CJ. Acesta a criticat modul în care administraţia locală a fost condusă de social-democratul Ionel Ciunt, reclamând ”lipsa de viziune şi neputinţa”. El a ţinut să sublinieze importanţa bunei colaborări între Consiliile Judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ care sunt ”motorul dezvoltării în fiecare judeţ”. Bîrsan a spus că ”în ultimii trei ani CJ a fost ca un automobil care rula pe autostradă cu 130 de kilometri pe oră, însă motorul, adică Primăria Municipiului Zalău, a fost în viteza a doua”.

”Suntem organizaţia politică cea mai puternică în acest moment din judeţul Sălaj, trebuie să confirmăm acest statut, trebuie să reconfirmăm statutul de cel mai puternic partid din judeţul Sălaj. (…) Am fost obişnuiţi cu puţin, ca să cerem puţin şi să ni se ofere puţin. Vedem la fiecare pas găunoşenia gropilor, asfaltate recent, mizeria din cartiere, calitatea slabă a lucrărilor, vedem lipsa de viziune şi neputinţa, toate traduse într-o execuţie bugetară dezastruoasă a municipiului de la an la an. Eu cred că e momentul să cerem mai mult, pentru că merităm mai mult în acest oraş. (…) În calitate de primar pot să ofer o viziune inovatoare care să ducă municipiul Zalău acolo unde îi este locul şi acolo unde sunt toate administraţiile liberale din jurul nostru, pentru că este nevoie să imprimăm municipiului nostru o dezvoltare accelerată, integrată, o dezvoltare durabilă”, a afirmat Claudiu Bîrsan.
El a spus că are deja ”un model local de dezvoltare”, acela implementat de Dinu Iancu Sălăjanu la Consiliul Judeţean Sălaj.
La evenimentul de lansarea a candidaţilor PNL Sălaj au fost prezenţi liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL Lucian Bode, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.
Primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Mihai Cristian Lazăr, va candida pentru un nou mandat. El este cel mai tânăr primar de oraş din România.

rutier.

3 thoughts on “PNL şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale în Sălaj. Dinu Iancu Sălăjanu, candidat pentru un nou mandat la CJ

  1. A fost o lansare reușită, bine organizată ,o ținută impecabilă , stiu exact ce au de facut ,fara lozinci ieftine ,cu exemple palpabile si onorabile este de apreciat după părerea mea !

  2. Ne place, ori nu ne place dar Sălajul a avut oameni politici liberali care s au sacrificat pentru binele acestui neam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *