Poliția Sălaj s-a sesizat din oficiu și caută șoferul carea a călcat cu mașina un câine din localitatea Biușa

În data de 12.01.2021, lucrătorii de poliţie  s-au sesizat din oficiu, urmare a informaţiilor publicate în mass-media cu privire la faptul că o persoană necunoscută, în data de 08.01.2021, în jurul orelor 11:13, în timp ce conducea un autoturism de teren a ucis cu intenție un câine de culoare neagră din rasa comună ce se afla întins pe partea carosabilă a DC 11 din localitatea Biușa, prin trecerea cu roțile autoturismului peste acesta, câine ce aparținea unui localnic.

Cercetările continuă în vederea identificării autorului și cercetarea acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de « uciderea cu intenție a animalelor », faptă prevazută și pedepsită de art. 25 alin.1, lit. a din Legea 205/2004.


Amintim că pe Facebook circulă imagini cutremurătoare care arată cum un biet câine este omorât de o mașină. Pentru astfel de situații a fost înființată Poliția Animalelor care va avea structură inclusiv în județul Sălaj, iar evenimente de acest fel vor putea fi sancționate de polițiști.

Imaginile surprinse cu camerele video montate pe o casă arată cum un șofer de jeep care deși circula relativ încet, trece cu roțile autoturismului peste un câine, chiar dacă avea posibilitatea să evite acest incident și să cruțe viața patrupedului nevinovat.

2 thoughts on “Poliția Sălaj s-a sesizat din oficiu și caută șoferul carea a călcat cu mașina un câine din localitatea Biușa

  1. Chiar ne dorim să vedem sancționată drastic aceea creatură, care numai om nu se poate numi. Dacă era un copil sau un om căzut,probabil proceda în același mod josnic. Cum să faci așa ceva? Am dori să înfunde pușcăria.

  2. Acest om este un mare idiot. Sper ca politia sa l prinda si sa ia masuri stricte impotriva acestui esec biped.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *