Polițiștii au confiscat haine fake de peste 3000 euro dintr-un magazin din Zalău

Luni, 12 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat controale pentru a preveni și combate actele de comerț cu produse contrafacute.

Astfel, într-unul din magazinele din municipiul Zalău controlate, aparținând unui agent economic din Zalău, polițiștii sălăjeni au descoperit în incinta spațiului comercial, expuse spre comercializare, 100 de articole de îmbrăcăminte, de diferite modele și mărimi, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate, în valoare totală de 16.585 de lei.

Îmbrăcămintea respectivă, susceptibilă a fi contrafăcută, era inscripționată cu diferite însemne și inscripții similare mărcilor înregistrate, care ar putea induce sau produce confuzie în rândul cumpărătorilor.

Obiectele de îmbrăcăminte cu suspiciuni de contrafacere, descoperite de polițiști în locația controlată, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor, expertizării, precum și pentru stabilirea prejudiciului cauzat titularilor de drepturi.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *