Polițiștii au prins mai mulți șoferi băuți la volan sau fără permis. Au fost întocmite dosare penal

Sfârșitul de săptămână, 5-7 noiembrie a.c., a continuat șirul dosarelor penale întocmite de polițiștii sălăjeni, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Conducere fără permis- comuna Chieșd

Vineri, 5 noiembrie, la ora 20:40, polițiștii Postului de Poliție Chieșd au oprit în trafic, pe Drumul Județean 108F, în localitatea Chieșd, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat care nu poseda permis de conducere.

În fapt, polițiștii au încercat oprirea autoturismului prin folosirea semanlelor luminoase și acustice, însă conducătorul acestuia a accelerat încercând să scape, dar a fost oprit în apropiere, pe o stradă adiacentă.

La volanul autovehicului a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Chieșd, care nu poseda permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Conducere sub influența alcoolului- comuna Măeriște

Sâmbătă, 6 noiembrie, la ora 21:40, polițiștii Postului de Poliție Chieșd au depistat în trafic, pe Drumul Comunal 105, în localitatea Giurtelecu Șimleului, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, din Zalău.

În fapt, polițiștii au încercat să oprească autoturismul prin folosirea semnalelor luminoase și acustice, însă conducătorul auto a accelerat, încercând să se sustragă controlului.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, care a oprit în curtea unui imobil din localitate.

După ce i-au stabilit identitatea, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul Etilotest, întrucât emana halenă alcoolică, dar acesta a refuzat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducere sub influența alcoolului.

Conducere fără permis- comuna Sâg

Sâmbătă noaptea, la ora 00:30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic, în localitatea Mal, un autoturism, condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Sâg, care nu poseda permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu și luării măsurilor legale.

Conducere sub influența alcoolului- comuna Fildu de Jos

Sâmbătă noaptea, la ora 02:15, echipajul mixt format din polițist din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Sâmnihaiu Almașului și jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au depistat în trafic un bărbat sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, un bărbat de 27 de ani, din comuna Cuzăplac, a condus un autoturism pe Drumul Național 1G, prin localitatea Fildu de Jos.

Trestarea acestuia cu aparatul Etilotest a indicat 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continută cercetările în dosarul penal întocmit pentru conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.