Polițiștii Biroului Rutier Zalău au prins în trafic un șofer drogat și un șofer cu permisul suspendat

 În noaptea de 1 spre 2 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au acționat, în municipiul Zalău, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și a consumului de substanțe psihoactive.

Astfel, la data de 1 octombire a.c., ora 22:40, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Cloșca, din Zalău, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Zalău.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că, șoferul, figura în bazele de date, având dreptul de a conduce „CU RESTRICȚII-SUSPENDAT”.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Tot, noaptea trecută, la ora 02:25, polițiștii rutieri au oprit în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazu, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Zalău.

Polițiștii au testat șoferul, cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la „AMP” (amfetamină).

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii exitenței/inexistenței în organism de substanțe psihoactive, precum și tipul acestora.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru administrarea întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *