Pompierii sălăjeni solicitați să intervină pentru stingerea a patru incendii

Pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a două incendii – unul la un autoturism în localitatea Măeriște și un altul la coșul de fum al unei locuințe în localitatea Motiș, ambele fără victime, cu pagube materiale minore.

Vineri seara,  pompierii  din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag au intervenit  în localitatea Măeriște pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pompierii ajunși la fața locului au observat că incendiul se manifesta la partea frontală fiind afectat compartimentul motor și bordul mașinii. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică  (scurtcircuit).

Sâmbătă după masă, pompierii  din cadrul  Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitați sa intervină la un incendiu izbucnit la  coșul de fum al unei locuințe din localitatea Motiș. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică ( necurățarea coșului de fum de funingine). A ars doar funinginea depusă, iar incendiul nu s-a extins pagubele fiind minore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *