Pompiliu Sturzu – șeful Poliției Mun. Zalău se pensionează după doi ani de conducere

Comandantul Poliției Municipiului Zalău, comisar șef de poliție Pompiliu Sturzu și-a depus dosarul de pensionare, iar din 15 noiembrie va ieșii la pensie. Locul lui Sturzu se vacantează și va fi ocupat de unul dintre cei doi adjuncți – Rolnic Ionuț sau Violeta Pencu (soția șefului STS Sălaj).

„Încă sunt la muncă și sunt șeful Poliției Municipiului Zalău. Am depus o cerere de pensionare, iar decizia finală o voi lua în următoarele zile. Oricare ar fi decizia, este decizia mea personală pe care mi-o asum”, a declarat comandantul Pompiliu Sturzu. 

Pompiliu Sturzu a ajuns șef al Politiei Municipale Zalau, după ce a promovat un concurs organizat la data de 14 noiembrie 2018, concurs la care au participat cinci persoane.

La concursul pentru sefia Politiei Municipale Zalau s-au inscris cinci candidati – șeful mascaților Gabriel Terhes; comisarul șef de poliție Pompiliu Sturzu; seful Birou Ordine Publica, Florin Lupu; seful Biroului de Investigatii Criminale – Sorin Pop; seful Sectiei Politie Rurala nr. 6 Crasna – Ardelean Teodor. Sorin Pop si Gabriel Terhes nu s-au prezentat insa la concurs.  Castigator a fost desemnat, Pompiliu Sturzu, cu nota cea mai mare.


Comisar șef de poliție Sturzu Pompiliu – o carieră bazată pe disciplină și competență

Pompiliu Sturzu, este comisar sef de politie. A fost adjunct al șefului la Politia municipiului Zalau tot după promovarea unui concurs. Sturzu Pompiliu a terminat Academia de Politie, arma Jandarmi, dupa care s-a transferat la politie. În cariera frumoasă de politist, Pompiliu Sturzu a început ca lucrator operativ economic, apoi a avansat ca sef Birou Politie Rurala, apoi sef Sectie Politie Rurala. Sturzu a fost imputernicit adjunct la Politia Municipala Zalau, pozitie de pe care a reusit sa o obtina cu acte in regula șefia Poliției Municipale Zalău, dupa ce a promovat un concurs.

One thought on “Pompiliu Sturzu – șeful Poliției Mun. Zalău se pensionează după doi ani de conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *