Povestea de viață a lui Doru Roman, cel care l-a 36 de ani a pierdut lupta cu virusul COVID-19

Doru Roman un tânăr zălăuan de doar 36 de ani cu viitorul in față, căsătorit și cu doar două luni în urmă trăia cea mai mare bucurie a vieții, când se năștea băiețelul lui Achim, astăzi s-a transformat într-un înger în împărăția lui Dumnezeu.

Doru Roman a fost un luptător în viață, a luptat pentru binele familiei și mare parte din timp călătorea pentru că era șofer de tir. Făcea orice pentru familia lui. Vestea că va deveni tătic i-a dat mai multă energie și poftă de viață, iar în urmă cu 2 luni s-a născut Achim, un băiețel frumușel, foarte mult dorit de ambii părinți.

Doru a fost implicat și în politică ca și voluntar la USR Sălaj, unde și-a făcut prieteni din dorința de a schimba sistemul vechi și plin de probleme.

S-a infectat cu virusul COVID-19 în timp ce venea din cursă și a stat câteva zile izolat acasă cu tratament, după care starea de sănătate s-a agravat, iar totul a luat o turnură radicală.

Doru a ajuns internat la terapie intensivă, fiind ventilat mecanic și sedat pentru a putea suporta durerile cumplite. Avea 90‰ din plămâni afectați, iar situația devenea tot mai gravă.

În toată perioada aceasta Doru a privit totul cu optimism și mereu spunea că se va întoarce bine acasă.

Din păcate virusul SARS-CoV-2 a fost mai puternic și l-a răpus pe Doru, care a încercat cu toată puterea să se lupte cu acest virus ucigaș.

Vestea că Doru nu va mai fi printre noi a cutremurat o comunitate întreagă, pentru că foarte mulți dintre zălăuani îl cunoșteau pe Doru.

Vineri, 9 aprilie la ora 13.00 vă așteptăm la Capela ortodoxă din Zalău să-l conducem pe ultimul drum pe Doru Roman.

Sincere condoleanțe, rămas bun Doru!

„Cu adâncă durere in suflet va anunțăm că Doru a pierdut lupta cu viața în această dimineață.

A fost un luptător, nu s-a plâns de nimic, a promis și în ultimele lui clipe în care a fost conștient că se va întoarce la Achim. Ne încuraja pe noi, cei de acasă și ne spunea că vine el acasa, să nu ne necăjim.

Era mereu în gând și suflet cu Achim, minunea noastră de nici 2 luni, mult așteptată si dorita de ani de zile.

Virusul a trecut, dar a lăsat ravagii în spate. Zilele treceau, complicațiile apăreau, virusul a distrus tot organismul, dar nu și speranța noastră și credința în Dumnezeu.

Nu ne puteam imagina altceva decât ca se va întoarce acasă, iar prin recuperare o să se poată bucura de realizarea vieții noastre, Achim.

A fost un om prea bun, credincios, iar Dumnezeu l-a vrut lângă el, iar de acolo de sus o sa ne păzească și o să aibă grijă de noi.

E inuman ceea ce trăim, e dureros!!!

Vă mulțumim pt toate cuvintele de încurajare!

Înmormântarea va avea loc vineri, 9 aprilie, ora 13 ,la Capela cimitirului Ortodox din Zalau.Te vom păstra mereu in inimile noastre!”, a transmis familia îndurerată.

One thought on “Povestea de viață a lui Doru Roman, cel care l-a 36 de ani a pierdut lupta cu virusul COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.