Prefectul Dari Toma a împlinit trei ani de la preluarea mandatului

Dari Toma de la UDMR a împlinit trei ani de când a fost numit în funcția de prefect al Județului Sălaj. Numirea a fost făcută la data de 4 martie 2020. În perioada mandatului său, Dari Toma a avut de confruntat mai multe crize suprapuse precum pandemia Coronavirus, criza refugiaților, dar și războiul din Ucraina.

„Se împlinesc, astăzi, trei ani de la preluarea mandatului de prefect al judeţului Sălaj.

Au fost trei ani plini de provocări, pornind de la pandemia de Coronavirus, criza refugiaţilor şi, mai nou, ameninţarea unui conflict militar, nu departe de graniţele judeţul nostru.
La acestea s-au adăugat activităţile cotidiene, precum gestionarea situaţiilor de urgenţă, problemelor de fond funciar din judeţ, verificarea legalităţii actelor administrative, coordonarea instituţiilor deconcentrate şi toate celelalte sarcini care intră în atribuţiile instituţiei.
În rezolvarea oricărei situaţii, i-am avut însă alături şi m-am bizuit pe sprijinul lor, în primul rând, pe colegii din cadrul Instituţiei Prefectului Sălaj, şefii structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne, conducătorii instituţiilor deconcentrate şi, extinzând puţin aria, structurile de conducere şi coordonare din cadrul MAI.
Tuturor, le mulţumesc pentru contribuţia lor la gestionarea problematicii diverse cu care ne-am confruntat zi de zi şi sunt convins că vom avea, în continuare, o colaborare foarte bună într-un an în care urmează mai multe rânduri de alegeri.
Sunt determinat, alături de colegi şi toate instituţiile implicate, să continuăm eforturile noastre pentru gestionarea problemelor judeţului, având în gând, mereu, faptul că cel pentru care muncim zi de zi este, simplu, cetăţeanul”, transmite Dari Toma, prefectul judeţului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *