Prefectul Dari Toma prezent la cea de a 55-a aniversare a Batalionului 315 Artilerie din Șimleu

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, marţi, la ceremonialul prilejuit de cea de-a 55-a aniversare a existenţei Batalionului 315 Artilerie „Simion Bărnuţiu”, parte a Regimentului 69 Artilerie Mixtă “Silvania” Şimleu Silvaniei.
“Această aniversare reprezintă nu doar o perioadă semnificativă de timp în istoria unităţii, ci şi un moment de reflecţie asupra dedicării şi angajamentului deosebit demonstrat de această unitate faţă de ţară şi comunitate. Născut în vremurile tensionate de după invazia Cehoslovaciei, la care România a refuzat să participe, Batalionul 315 Artilerie „Simion Bărnuţiu” are o istorie bogată, ce trebuie onorată şi de generaţiile viitoare de militari. O istorie ce înseamnă numeroase misiuni şi activităţi de succes, atât pe plan intern, cât şi în teatre de operaţiuni din afara ţării. (…)
Cu ocazia acestei aniversări deosebite, vă transmit cele mai sincere felicitări şi urări de succes în continuarea activităţii. Batalionul 315 Artilerie „Simion Bărnuţiu” este un adevărat simbol al onoarei şi al devotamentului. Sărbătoriţi această aniversare cu bucurie şi mândrie!”, a precizat prefectul Dari Toma, în alocuţiunea susţinută cu acest prilej.
În cadrul ceremoniei de marţi, prefectul judeţului Sălaj a primit, din partea comandantului Batalionului 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu”, locotenent colonel Dănuț Buzea, o plachetă de onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *