Prefectul și membrii ATOP Sălaj, în vizită de lucru la Șimleu Silvaniei

Ca urmare a şedinţei Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) desfăşurate joi, la Șimleu Silvaniei, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a convocat, vineri, o întâlnire cu reprezentanţii structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne, ai instituţiilor publice deconcentrate din Sălaj şi ai administraţiei locale din Şimleu Silvaniei.
În cadrul întâlnirii s-au discutat măsurile legale ce trebuie întreprinse de către autorităţile statului pentru a evita producerea unor situaţii precum conflictul stradal iscat între mai multe persoane, pe o stradă din Şimleu Silvaniei, la începutul lunii august.
În acest context, prefectul Dari Toma a solicitat celor prezenţi realizarea, în cel mai scurt timp, a unui plan care să include măsuri concrete, care să aibă ca efect respectarea legii şi a normelor de convieţuire paşnică de către toţi cetăţenii.
„Indiferent de etnie, e nevoie să înţelegem că democraţia este guvernată de legi, care trebuie respectate de către toţi cetăţenii, pentru binele general au unei comunităţi. Autorităţile statului sunt primele chemate în aplicarea şi respectarea legii”, a transmis prefectul Dari Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *