Prefectura cere ca o parte dintre instituțiile publice să-și reorganizeze timpul de lucru și tememuncă

Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj a convocat Colegiului Prefectural astăzi, 08.11.2020, într-o ședința de lucru, în sistem videoconferință, pe tema noilor modificări legislative și implementarea acestora, având impact și în desfășurarea activității instituțiilor publice din județ, conform HG 935/2020, care modifică HG 856 /2020.
Astfel, pentru a limita răspândirea noului coronavirus, începând cu data de 09.11.2020, va fi nevoie ca o parte dintre aceste instituții să își reorganizeze timpul de lucru, prin adoptarea unui program decalat/ diferențiat sau prin telemunca, acolo unde activitatea se poate desfășura în acest fel.
“Obiectivul nostru este acela de a limita transmiterea comunitară a virusului SARS-CoV-2. Este importantă atitudinea fiecăruia, în ceea ce privește respectarea tuturor regulilor sanitare impuse de autorități. Fiecare are datoria atât morală, cât și civică de a face eforturi, pentru stabilizarea situației epidemiologice la nivelul județului Sălaj, ținând cont, că fiecare persoană cu care ne întâlnim este un posibil infectat asimptomatic.”, a precizat Marcel Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *