Premierul Florin Cîţu continuă să mintă că nu a fost penal

După ce o țară întreagă a aflat despre faptul că premierul Florin Cîțu a fost băgat la pușcărie două zile și a plătit o amendă de 1300 de dolari, șeful Guvernului continuă să susțină că totul a fost doar o contravenție, o greșeală pentru care a plătit foarte scump acum 20 de ani.

Sindicatul Europol explică faptul că alcoolemia lui Florin Cîțu reprezintă infracțiune, iar procurorul american a susținut în actele întocmite ca premierul avea ochii injectați.

Europol spune că Florin Cîțu ar fi băut 1 litru de tărie (whiskey sau votka), 5 sticle de vin 750 ml sau foarte multe beri 500 ml pentru a ajunge la o alcoolemie de 0,16 (BAC).

Europarlamentarul Cristian Terheș a trăit ani mulți în America și a explicat cu dovezi toată întâmplarea premierului Florin Cîțu.

„Premierul Florin Citu continua sa minta public, sustinand ca a fost condamnat contraventional, nu penal. Toate documentele arata fara tagada ca acesta a fost anchetat, judecat si condamnat penal. Mai grav decat acea condamnare e faptul ca Florin Citu minte in continuare si azi. Omul este efectiv un mitoman si iresponsabil, ce sfideaza o tara, fiind sustinut in asta de PNL si Iohannis”, a declarat europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

One thought on “Premierul Florin Cîţu continuă să mintă că nu a fost penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *