Preot dr. Ionuț Pop: „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui”

„Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca?…Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, şi toate acestea se vor adăuga vouă.” În pericopa evanghelică pe care Biserica a rânduit-o spre a fi citită în Duminica a 3-a după Rusalii, Mântuitorul Iisus Hristos vorbește despre grijile vieții și ne încurajează să nu fim copleșiți de ele.
Învățăturile biblice ne îndeamnă să avem o perspectivă mai largă asupra vieții și să înțelegem că lucrurile materiale și trecătoare nu sunt cele mai importante. În concluzie, învățăturile religioase ne încurajează să ne încredem în Dumnezeu în fața grijilor vieții și să ne concentrăm pe aspectele spirituale și morale. Prin rugăciune și credință putem găsi alinare și înțelepciune în abordarea grijilor noastre și putem experimenta pacea și binecuvântările lui Dumnezeu.
Duminică binecuvântată! 🙏
Pr. paroh Dr. Ionuț Pop – Vicar Eparhial Episcopia Sălajului / Preot paroh la Biserica Ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Zalău (str. 22 Decembrie 1989, fosta Crasnei)

One thought on “Preot dr. Ionuț Pop: „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *