Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a premiat trei bibliotecari din județ

📚 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a avut, marți, 31 ianuarie, o întâlnire cu reprezentanții bibliotecilor comunale și orășenești din județ.

📜 Evenimentul a inclus și un moment festiv, în cadrul căruia președintele CJ Sălaj a înmânat diplome de excelență pentru întreaga activitate foștilor bibliotecari de la Nușfalău – Somogyi Vengli Judith și Sălățig – Ionel Peter, recent ieșiți la pensie. De asemenea, pentru cei 25 de ani dedicați cărții, a oferit o diplomă de apreciere Floricăi Popiț, de la Biblioteca Publică Bocșa.

📌 „Biblioteca are un rol deosebit în dezvoltarea societății și, în primul rând, în formarea și educarea copiilor și tinerilor noștri. Știu că misiunea dumneavoastră este una dificilă, în special în mediul rural, un motiv în plus pentru a ne exprima recunoștința față de toată munca depusă în comunitățile în care activați ca slujitori ai cărții. Vă felicit din inimă, vă doresc multă sănătate și să vă bucurați de ani mulți alături de cei dragi”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.
💻 În același context s-a discutat despre inițiativa CJ Sălaj, în calitate de lider de parteneriat, de a depune împreună cu Biblioteca Judeţeană „I.S. Bădescu” Sălaj și cu UAT-uri din județ, un proiect de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, pentru renovarea a trei biblioteci comunale și dotarea altor 29 cu computere și echipamente tehnice, în vederea digitalizării acestora și a dezvoltării de competențe digitale în rândul cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *