Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, mesaj de Ziua Pompierilor din România

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat marți, 13 septembrie, la activitățile organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al Județului Sălaj, cu ocazia Zilei Pompierilor din România.
📌 “Împlinirea a 174 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii, dintre compania de pompieri a căpitanului Pavel Zăgănescu și un corp de armată turcesc, îmi oferă nobilul privilegiu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Sălaj, precum și de cetățean al Țării Silvaniei, de a-mi exprima și prin această manieră recunoștința și prețuirea de care se bucură salvatorii de oameni și protectori de bunuri materiale, pompierii sălăjeni.
🚒 Misiunea dumneavoastră, grea și nobilă, este una care se înfăptuiește la foc continuu și intensiv, sub deviza “Gata pentru acțiuni”, indiferent de timp, anotimp și situație. Truda în lupta cu focul nemilos și neiertător, și nu numai, dar și acțiunile și activitățile desfășurate în plan preventiv vă fac să fiți în topul încrederii cetățenilor. Toate acestea, precum și altele, mă motivează în a vă oferi în dar întreaga mea considerație, prefațată de o reverență și secondată de un omagiu.
👩‍🚒🧑‍🚒 La mulți ani, sănătoși și norocoși, alături de cei dragi!”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *