Prima ședință a Consiliului Local Zalău din 2024! Viceprimarul Bălăjel reales președinte de ședință

Consilierii locali din Zalău s-au reunit în format online, azi, 25 ianuarie, de la ora 9.00, în prima ședință a Consiliului Local al Municipiului Zalău din noul an 2024.

Prezența a fost la început de doar 17 consilieri din totatul de 21. Au lipsit Gheorghe Bancea PNL, Șerban Ioan PSD, Popiț Iulian PSD. Consilierii locali Gheorghe Bancea și Popiț Iulian s-au alăturat ședinței CL Zalău pe parcursul desfășurării, însă mare absent a fost consilierul local PSD, Șerban Ioan.

Viceprimarul Teodor Bălăjel a fost reales președinte de ședință pentru următoarele 3 luni – ianuarie – martie 2024. Propunerea a venit din partea viceprimarului Nicolae Fazakas și a fost validată cu 12 voturi pentru și 5 abțineri.

Un inginer de excepție, viceprimarul Teodor Bălăjel este omu care îl înlocuiește de drept atunci cânt primarul Ionel Ciunt lipsește. Implicat în toate proiectele de dezvoltare a orașului și mereu disponibil pentru bunul mers al lucrurilor în administrația publică locală, viceprimarul Teodor Bălăjel a câștigat prin muncă întreaga susținere a consilierilor locali din Zalău.

One thought on “Prima ședință a Consiliului Local Zalău din 2024! Viceprimarul Bălăjel reales președinte de ședință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *