Prima zi de lucru în Parlamentul României pentru deputatul USR-PLUS, Alin Prunean

Deputatul USR-PLUS Sălaj, Alin Prunean și-a prezentat pe Facebook prima experiență din Parlamentul României. Spune că a stat până la ora 2 când a fost ales președintele Camerei Deputaților și componența comisiilor de specialitate.
Alin Prunean va activa în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice și în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții.
„Prima zi de lucru în Parlamentul României s-a încheiat târziu în noapte, după ora 2.
Azi am votat componența comisiilor de specialitate din Camera Deputaților. Eu voi activa în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice și în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții.
E trecut de ora 22.00, am terminat întâlnirile de constituire a celor două comisii și ne pregătim pentru o nouă rundă de lucru.
Mâine avem audierile miniștrilor. Sperăm să votăm și Guvernul.
Nu o sa fie deloc ușor, o să fie chiar greu, dar aste e provocarea ce mă va determina să fiu implicat și activ”, a transmis Alin Prunean pe Facebok. 

One thought on “Prima zi de lucru în Parlamentul României pentru deputatul USR-PLUS, Alin Prunean

  1. Pandemia a costat PNL procente importante. Dar, ca liberali, am pus юara оnaintea interesului electoral! Ca оntotdeauna оn istorie! Pandemia a costat PNL cвteva procente bune la alegerile parlamentare. Ne-am asumat acest lucru, dar avem conєtiinюa оmpгcatг cг am fгcut ce era mai bine pentru юarг. Nu puteam lгsa ca lucrurile sг se agraveze, doar pentru ca noi, liberalii, sг mai cвєtigгm 2-3 puncte electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *