Primar interimar| Vlad Pașcalău a rămas la comandă în Primăria Orașului Jibou

Primarul Dan Ghiurco este în concediu de odihnă, astfel că tânărul viceprimar Vlad Pașcalău a preluat frâiele comunității timp de o săptămână. 

Este deja o formalitate ca pentru perioada în care primarul Dan Ghiurco pleacă in concediu să își delege atributiile colegului viceprimar Vlad Pașcalău. Asa s-a intamplat si în anii trecuți, cand pe o perioada de doua saptamani tânărul Vlad Pașcalău a condus Primaria Jibou ca si primar interimar.

Anul acesta Vlad a rămas la conducere în perioada 2-10 noiembrie, astfel că a preluat atribuțiile de primar. Timp de o saptamana, viceprimarul Vlad Pașcalău se ocupa de toate problemele din oraș, conduce toate serviciile din primarie, dar si institutiile din subordinea Consiliului Local Jibou.

În paralel, primeste cetatenii in audienta, asculta problemele oamenilor si incearca sa le rezolve. Impreuna cu directorii din Primarie si cu cei din subordinea acesteaia, Vlad Pașcalău a organizat mai multe sedinte de lucru si intalniri in care a urmarit respectarea contractelor de investitii semnate de Primaria Jibou si respectarea termenelor de executie si calitatea lucrarilor pe raza orașului Jibou.

„Am încercat să preiau toate atributiile, cât și problemele pe care le gestioneaza domnul primar. Este vorba despre a coordona activitatea tuturor serviciilor din cadrul Primariei Jibou, aparatul de specialitate al primarului, cat si unitatile subordonate Consiliului Local. La fel, si programul de audiente si solicitarile cetatenilor cu diverse probleme, care sunt in crestere de la o zi la alta. Pentru a cuprinde tot spectrul de probleme, am avut in aceasta perioada mai multe intalniri de lucru, la care au participa colegii din cadrul primariei si cei din intituțiile subordonate, unde am analizat problemele, modul de rezolvare a acestora si termenele in care aceastea trebuie rezolvate. Urmarim cu atentie respectarea contractelor de investitii si lucrari care se desfasoara in Orașul Jibou”, a declarat viceprimarul Vlad Pașcalău.

2 thoughts on “Primar interimar| Vlad Pașcalău a rămas la comandă în Primăria Orașului Jibou

  1. Felicitari ! Domnului vice primar cat si Domnului primar doi oameni deseama cu care ne mandrim si -i apreciem .

  2. Tandemul optim exemplar în administrația unui oraș mic din provincia provinciei, poate fi un “antrenament” eficace pentru viitori politicieni ideali in guvernarea țării, a destinelor națiunii noastre. SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *