Primăria Comunei Șamșud a inaugurat noua sală de sport în prima zi de an școlar

Ieri, 5 septembrie, în prima zi din noul an școlar, autoritățile locale din Șamșud, primarul Banto Zoltan, împreună cu deputatul Seres Denes și senatoarea Irina Kovacs au inaugurat noua sală de sport din localitate , o investiție realizată prin Compania Națională de Investiții.

Evenimentul a fost o mare bucurie pentru copii și elevi, deoarece începând de acuma vor beneficia de cele mai bune condiții pentru praticarea sportului.

Autorităţile locale oferă acum condiţii foarte bune tinerilor şi pe latura sportivă, astfel că primarul Banto Zoltán s-a ținut de cuvânt și a construit o sală de sport modernă.

“Sportul pentru tineri înseamnă foarte mult şi este sănătate curată. Noi avem foarte mulţi copii, în jur de 350 la cele două şcoli. Este foarte bine pentru o comună care are 1.700 de locuitori să aibă o sală modernă de sport”, a spus primarul.

Prezentă la eveniment, senatoarea Irina Kovacs a felicitat autoritățile locale pentru investiția reușită.
„Am inaugurat azi noua Sală de Sport la Școala Gimnazială „Szikszai Lajos” din Șamșud. Felicitări dnului primar Bántó Zoltán, dnului director Szabó Lajos și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui important obiectiv!
Le doresc copiilor să se bucure de noua sală de sport și de beneficiile pe care le oferă practicarea exercițiilor fizice! Un an școlar cu sănătate, bucurii și împliniri frumoase le doresc tuturor colegilor și elevilor școlii!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.