Primăria Hereclean construiește o grădiniță nouă în Guruslău și rețea de canalizare în Panic, Hereclean şi Badon

Comuna Hereclean este atrăgătoare din multe puncte de vedere, iar distanţa scurtă până în Municipiul Zalău îi face pe mulţi să se mute în Hereclean. Comuna este condusă de unul dintre cei mai performanți primari ai Sălajului, Dobrai Francisc de la UDMR, care a reușit să unească toți cetățenii, indiferent de etnie și a creeat o comunitate unită sub același țel – un nivel trai mai bun pentru toți și armonie.

Realizarea unei rețele de canalizare pentru satele Panic, Hereclean și Badon, este un proiect major finanțat prin fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Satele Panic, Hereclean şi Badon sunt incluse în Master Planul Companiei de Apă pentru realizarea unei reţele de canalizare, iar banii au fost alocați din fonduri europene, astfel că lucrările vor începe într-un timp foarte scurt, odată ce și vremea va permite.

„Este o lucrare importantă pentru comunitate, și mă bucur că lucrarea va începe în cel mai scurt timp”, spune primarul Dobrai Francisc. 

La Hereclean se construiește o grădiniță nouă în localitatea Guruslău, proiect finanțat prin PNDL2. Lucrările au început de aproape o lună de zile și vor continua pe toată durata verii, existând șanse mari să fie finalizată anul acesta. Fiind vorba de o clădire nouă care va avea patru grupe. Stadiul lucrărilor: A fost săpată și turnată fundația, iar acum se lucrează la zidirea pereților din cărămidă.

„Este un proiect important pentru satul Guruslău. Acolo exista o grădiniță veche de 100 de ani, iar acum am demolat clădirea veche și construim o grădiniță nouă, modernă și utilată la ultime standarde”, a transmis primarul Dobrai Francisc. 

În acest moment Primăria Hereclean a demarat lucrările de proiectare pentru construirea unei grădinițe noi cu program prelungit și în satul Panic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *