Primăria Municipiului Zalău a început lucrările de reparații și plombări pe străzile din oraș

Pentru că iarna, ca de obicei, a creat probleme pe străzile din Zalău, Primăria Municipiului Zalău prin societatea SC Citadin Zalău SRL intervine în această perioadă pentru reparații urgente necesare folosind tehnologia cu mixtură asfaltică stocabilă la rece. Aceste intervenții vor asigura buna desfășurare a traficului în oraș până când vremea va permite turnarea de covoare asfaltice, odată cu pornirea stației de mixtură asfaltică.

Tehnologia folosită:

– decaparea și măturarea gropii
– evacuarea apei și uscarea gropii
– umplerea cu mixtură asfaltică
– compactarea manuală și mecanic
Primăria Municipiului Zalău a achiziționat până în prezent 15 tone de mixtură asfaltică stocabilă la rece care se poate utiliza la temperaturi cuprinse între -40 grade și +60 grade, pe timp de zăpadă, gheață și ploaie.
Lucrări de reparații cu mixtură stocabilă la rece finalizate, urmând ca lucrările să continue și pe celelalte străzi din municipiu:
Str. Fabricii ( Citadin-T Vlad.); Str. T Vladimirescu;
Str. A. Saguna; B-dul M. Viteazu; Str. Armoniei; Str. Pretorian;
Str. I. Nechita; Str. Dragalina; Str. V. Deleu; B-dul. M. Viteazu de la sediu Jandarmeria Sălaj la Gară.
IMPORTANT!
Marile străzi aflate în proces de modernizare pe fonduri europene, au însă alt regim și pe acestea se va interveni în alt mod, pentru că nu se pretează aceste lucrări cu mixtură asfaltică. (Ex. str. Simion Bărnuțiu, Corneliu Coposu, 22 Decembrie 1989, etc.).
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic pe perioada execuției lucrărilor, dar ne dorim ca prin aceste lucrări de reparații să îmbunătățim infrastructura rutieră, iar odată ce vremea se va încălzi vom interveni cu covoare asfaltice”, transmite conducerea SC Citadin Zalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *