Primăria Sărmășag i-a acordat titlul de cetățean de onoare fostului ministru Cseke Attila


Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, sâmbătă, la şedinţa festivă a Consiliului Local, organizată cu prilejul Zilelor Șărmăşagului.

În cadrul şedinţei, senatorul Cseke Attila-Zoltán a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Șărmășag, fiind, de asemenea, omagiate cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
“Șărmăşagul este, în prezent, o comună cu o infrastructură bine pusă la punct dar, cel mai important, cu o comunitate activă şi cu tot ceea ce este necesar pentru cele mai bune condiţii de viaţă. Toate acestea s-au obţinut prin eforturile permanente ale unei administraţii locale conduse de un primar care ştie ce are de făcut, prin accesarea de fonduri europene, dar şi cu sprijin guvernamental”, a precizat, în cadrul şediţei festive, prefectul Dari Toma.
Tot sâmbătă, prefectul Dari Toma a participat la inaugurarea creşei din Șărmăşag. Cu o capacitate de 42 de locuri, creşa a fost realizată cu finanţare în cadrul PNDL II, valoarea totală a proiectului fiind de circa 1,5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *