Primăria Zalău a scos la licitație amenajarea a două parcări etajate în municipiu

Contractului de lucrări (proiectare, execuție şi asistenţă tehnică din partea proiectantului), pentru obiectivele de investitii Lot nr. 1 „Amenajare parcare etajata in zona Gradinitei cu Program Prelungit nr. 1, str. Gheorghe Doja” şi Lot nr. 2 „Amenajare parcare etajatǎ şi reconfigurarea zonei Spitalului de Boli Infecţioase, cartier Porolissum, str. Lt. Col. Teofil Moldoveanu” se află în licitație publică, având termen de depunere a ofertelor 1 aprilie 2024.
În cadrul acestor două proiecte numărul locurilor de parcare va fi suplimentat semnificativ, fiind amenajate câte 37 de locuri de parcare în cele două zone. Principalele investiții care urmează să fie relizate cuprind: lucrări de asigurare a utilităților necesare funcționării obiectivului, realizare corp de clădire, finisaje interioare și exterioare, amenajări exterioare, lucrări de drumuri și circulație și amenajare spații verzi.
În vederea amenajării parcării etajate în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1, pe strada Gheorghe Doja, administrația locală a obținut finanțare de la Guvernul României în valoare de 5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *