Primăria Zalău distribuie tichete sociale pentru mese calde /Termen 20 ianuarie

Acordarea tichetelor sociale pe suport electronic pentru servirea mesei calde se prelungește până în 20 ianuarie❗

Primăria Municipiului Zalău, prin Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie, începând din 7 decembrie 2020, tichetele sociale pe suport electronic pentru servirea mesei calde, conform OUG nr.115/2020.

Categorii de beneficiari:

➡ persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari (800 lei/lună);

➡ persoane/familii fară adăpost, familii cu copii care nu au domiciliu stabil și familii monoparentale.

Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 lei/lună şi poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unităţile afiliate care au încheiat cu unitatea emitentă contracte de prestări servicii.

Tichetele sociale se distribuie la Punctul Termic nr. 38 (cart. Brădet, strada Avram Iancu, nr. 16.), de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-14.00.

Persoanele care nu și-au ridicat tichetele sociale pe suport electronic pentru servirea mesei calde sunt rugate să se prezinte la adresa menționată, până în data de ❗20 ianuarie 2021.

Pentru informaţii suplimentare, Direcţia de Asistenţă Socială Zalău a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon 0260 661769, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *