Primarul Augustin Vășcan a semnat contractul de execuție pentru un pod nou în Poiana-Măgura

Comuna Poiana Blenchii este pe mâini bune, asta demonstrează primarul Augustin Vășcan. Chiar dacă Primăria nu are la dispoziție foarte multe resurse financiare, primarul Augustin Vășcan a găsit mereu soluții pentru a finanța investiții importante pentru cetățeni și pentru dezvoltarea întregii comunități.

Primarul Comunei Poiana Blenchii, Augustin Vășcan, a semnat astăzi contractu de execuție a unui pod nou pe DC 40 Poiana-Măgura. Firma câștigătoare are la dispoziție 3 luni să finalizeze lucrările.

Este al treilea pod rutier pe care primarul Augustin Vășcan îl realizează, după cele două poduri finalizate în localitatea Gostila. Sunt investiții importante pentru ca cetățenii să aibă acces la o mobilitate mai bună spre gospodării.

În această perioadă au fost finalizate lucrările de dotare cu cele mai moderne echipamente didactice care să ajute la ridicarea nivelului de învățare al elevilor de la Școala Gimnazială Gheorghe Munteanu din Poiana Blenchii. Proiectul a fost realizat cu finanțare europeană din PNRR.

În foarte scurt timp urmează să înceapă lucrările și la proiectul major de alimentare cu apa și canalizare menajeră în loc. Gostila. Proiectul are o valoare de 8,8 milioane lei și este finanțat prin PNI Anghel Saligny.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *