Primarul Bercean Alexandru a dat START lucrărilor la rețeaua de canalizare în Meseșenii de Jos

Astăzi este o zi importantă pentru locuitorii satului Meseșenii de Jos. Primarul Bercean Alexandru a dat START lucrărilor de execuție pentru înființarea rețelei de canalizare în Meseșenii de Jos. 

În cursul zilei de 4 aprilie, primarul Bercean Alexandru a emis ordinul de începere pentru execuția lucrărilor cuprinse în proiectul de înființare rețea de canalizare menajeră și stații de epurare în localitatea Meseșenii de Jos, proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny în valoare de peste 20 de milioane lei (4 milioane euro).

În cadrul proiectului se va consturi o rețea de în lungime de 17 kilometri, astfel că toate gospodăriile din localitatea Meseșenii de Jos vor fi racordate la noua rețea de canalizare.

Firma care a câștigat licitația și care va executa lucrările este SC Aqua Serv SRL, astfel că lucrările în teren vor începe cu data de 22 aprilie. În această perioadă constructorul își va organiza șantierul, va aduce materiale de construcții și utilajele necesare pentru executarea lucrărilor.

„Am promis și m-am ținut de cuvânt. Așteptarea a luat sfârșit. Este o investiție importantă, care rezolvă încă o necesitate a cetățenilor, respectiv introducerea rețelei de canalizare. Valoarea contractului depășește 4 milioane de euro”, transmite primarul Alexandru Bercean.

Primăria Meseșenii de Jos a câștigat finanțare și pentru introducerea rețelei de canalizare pentru localitatea Meseșenii de Sus, iar pentru localiatea Aghireș administrația locală va depune o cerere de finanțare la Agenția Fondului de Mediu București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *