Primarul Comunei Crișeni, Călin Morar, realizează ample acțiuni de dezinfecție împotriva COVID

Evoluția epidemiei Covid-19 cauzată de noului Coronavirus SARS-COV-2 pune autoritățile din Crișeni în gardă, astfel că se văd obligate în a lua noi măsuri de siguranță la nivelul comunei.
Primarul Călin Morar, recent investit în al doilea mandat, informează opinia publică despre faptul că în cursul zilei de 27.10.2020 va avea loc o noua acțiune de dezinfectare pe străzile din domeniul public si privat din satele:Criseni, Girceiu si Cristur. Primăria Crișeni folosește soluție pe bază de Hipoclorit de Sodiu 12,5%-clor activ .
Autoritățile locale anunță și faptul că în Comuna Criseni va fi respectată Hotararea 52 din 24.10.2020 a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Salaj publicată pe site-ul Primariei Criseni. Cursurile în Școlile din Comuna Criseni au fost suspendate in aceata perioada ele se vor tine in modul on-line, sanatatea copiilor e mai importanta decat orice. Sala de Forta si Fitness e inchisa in aceata perioadă.
„Ținând cont de faptul că sâmbătă Comuna Crișeni a intrat în scenariul roșu pentru că am depășit incidența de 3 persoane infectate la mia de locuitori, am luat decizia de a realizare o nouă acțiune amplă de dezinfectare a domeniului public și privat din satele Crișeni, Gârcei și Cristur. De asemenea vom realiza acțiuni de dezinfectare și în școlile din Comuna Criseni, scările de bloc, aleile pietonale,incintele lăcașurilor de cult, parcuri și instituții publice”, a declarat primarul Călin Morar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.