Primarul comunei Fildu de Jos, Albert Nicolae, este primarul care ce promite și face

 

Primarul comunei Fildu de Jos, Nicolae Albert face parte din categoria politicienilor care se țin de cuvântul dat în fața cetățenilor, iar ce a promis în campania electorală FACE.

Comuna Fildu de Jos s-a schimbat mult de când la conducere a ajuns primarul Albert Nicolae. În comună s-au făcut investiții importante din fonduri europene, fonduri guvernamentale , dar și cu banii de la bugetul local.

Cel mai recent proiect câștigat de primarul Albert Nicolae și care a fost semnat în 20 aprilie la București este pentru rețea de canalizare, stație de epurare și canalizare pluviala în localitățile Fildu de Jos și Tetișu.

Contractul semnat de primarul Albert Nicolae are o valoare de aproape 14 milioane lei, adică peste 2,5 milioane euro. Este un pas istoric pentru comuna Fildu de Jos.

Dacă luăm în calcul și celelalte proiecte deja finanțate și pentru care vor începe lucrările, proiecte pentru care primarul Albert Nicolae s-a luptat să câștige finanțare, putem afirma cu tărie că viitorul comunei este asigurat în ceea ce privește dezvoltarea.

Primarul comunei Fildu De Jos, Albert Nicolae anunță că a câștigat finanțare pentru încă 4 proiecte:

– capela în satul Fildu de Jos val. 600.000 lei din care 100.000 lei pe fonduri europene,

– Dispensar uman finanțare PNNR 740.000 lei și buget local,

– Școala Gimnazială Fildu de Mijloc 750.000 lei și buget local,

– Cămin Cultural Fildu de sus 640.000 lei și buget local

– Teren de sport sintetic în Comuna Fildu de Jos 290.000 lei buget local

„Din categoria: CE PROMIT, SI FAC!

Azi (nr. – 20 aprilie), la București, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Admistratiei, am avut deosebita plăcere de a semna contractul de finanțare pentru proiectul „Sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluviala” in valoare de 13.802.845,10 lei, pentru localitatea Fildu de Jos și localitatea Tetisu! 

Doamne ajuta!”, transmite primarul Comunei Fildu de Jos, Albert Nicolae. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *