Primarul comunei Gârbou, Alexandru Spătar, s-a transformat în Moș Crăciun pentru 200 de copii

Unul dintre primarii foarte credincioși, Alexandru Spătar – primarul Comunei Gârbou, continuă tradiția de a împărții daruri copiilor din comună pentru al 22-lea an consecutiv.
Astfel, anul acesta primarul a decis să îmbrace haina de Moș Crăciun și a împărțit personal 200 de cadouri tuturor copiilor din Gârbou.
Primarul Alexandru Spătar spune că această activitate a început-o încă din anul 1999, pe vremea când nu era primar, ci președinte de Coperație. În perioada 1999 – 2003 Alexandru Spătar a avut sprijinul unei asociații creștine din Anglia care trimitea ajutoare la Gârbou și pe care primarul le distribuia tuturor copiilor.
După 2004 când a devenit primar a continuat să dăruiască copiilor cadouri de Crăciun cu bani de la Primărie și cu sprijinul Consiliului Local.
„Mă simt foarte bine când pot să aduc bucurie semenilor mei și în special celor 200 de copii din comuna Gârbou! A fost o zi cu multă alergătură, dar s-a meritat văzând bucuria exprimată de copii! Toți au fost cuminți! Copiii se bucură foarte mult, iar cei mici chiar cred că există Moș Crăciun. Întotdeauna la final le spun copiilor că darurile sunt de la Domnul Isus Hristos. Mulțumim bunului Dumnezeu că a fost de partea noastră și astăzi. Mulțumesc și echipei care a contribuit la această reușită. Vă îmbrățișez cu drag de data aceasta Moșu”, a transmis primarul Alexandru Spătar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.