Primarul Comunei Letca, Dorel Liviu Man, a depus jurământul pentru al treilea mandat

Unul dintre cei mai importanți primari sociali-democrați din Sălaj, Dorel Liviu Man – primarul Comunei Letca și vicepreședinte al PSD Sălaj, a depus azi jurământul de credință și a preluat al treilea mandat în fruntea comunității.

Un lucru important de menționat este faptul că în ultimii 50 de ani nici un primar din Comuna Letca nu a reușit această performanță să fie ales trei mandate. Astfel că primarul Dorel Liviu Man a intrat în istoria Comunei Letca ca cel mai longeviv primar.

La ședința festivă de investire a primarului Dorel Liviu Man a luat parte suprefectul Romeo Sârca, ocazie cu care a fost constituit și noul Consiliu Local Letca.

Echipa PSD Letca a câștigat detașat alegerile locale din 27 septembrie și a obținut 7 consilieri locali din totalul de 11, reușind să-și mențină și poziția de viceprimar care va fi ocupată de Ioan Pompiliu Moldovan.

Noul Consiliu Local Letca este format din: PSD 7 consilieri, PNL 3 consilieri, PNȚCD 1 consilier.

„Vreau să felicit echipa de consilieri locali care astăzi a depus jurământul. Vreau să cred că toate barierele politice care ne-au împins în campania electorală au rămas în 27 septembrie la ora 24.00, când s-a știut rezultatul final. Vreau să cred că împreună, noi toți, dumneavoastră, cetățenii din localitate, vom face tot ce stă în puterile noastre pentru a dezvolta comuna noastră. Vreau ca, în primul rând cetățenii să vă simtă aproape de ei, în folosul lor și înspre binele lor.

Mulțumesc încă odată electoratului care și-a manifestat interesul față de echipa cu care am plecat la drum, dar și întregului electorat care a dat dovadă de seriozitate prin prezența la vot prin faptul că și-a dorit să trimită pentru următorii patru ani un grup de oameni interesanți, importanți în comunitățile locale din comuna noastră. 

Săptămâna viitoare vom avea prima ședință în care vom alege și viceprimarul. Vom continua munca și vom da importanță electoratului care ne-a pus în funcții și care ne-a votat”, a declarat primarul Dorel Liviu Man

3 thoughts on “Primarul Comunei Letca, Dorel Liviu Man, a depus jurământul pentru al treilea mandat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *