Primarul Cristian Oros candidează pentru un nou mandat la Primăria Treznea

Primarul Cristian Oros candidează pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Treznea din dorința de a continua dezvoltarea comunei, de a finaliza proiectele începute și de a accesa noi fonduri pentru invetiții. 

Cristian Oros este primarul care a demonstrat că știe și poate să atragă fonduri europene și guvernamentale pentru investiții foarte importante pentru cetățeni.

În toți acești ani cu primarul Cristian Oros la conducere, comuna Treznea s-a dezvoltat foarte bine pe toate planurile – au fost făcute investiții în infrastructură, s-au reabilitat instituțiile de învățământ, s-a construit un parc de joacă modern, s-a realizat un teren de sport sintetic pentru tineri, sistemul de supraveghere cu camere video a fost extins, se construiesc capele și s-a menajat un loc de picnic cu foișor.

Cu sprijinul fiecărui cetățean din comunitate, uniți sub același crez – Fapte, Nu Vorbe, primarul Cristian Oros și echipa PSD Treznea va reuși să câștige alegerile locale din 9 iunie și să continue dezvoltarea Comunei Treznea.

Comuna Treznea este formată din localitățile Treznea și Bozna, adunând un număr de circa 1300 de locuitori. Primarul Cristian Oros este un om credincios, este căsătorit și are doi copii. Chiar dacă bugetul avut la dispoziție este mic, primarul Cristian Oros a găsit întotdeauna soluții pentru a atrage bani pentru investiții.

Proiecte aflate în derulare sau implementare – primar Cristian Oros

Construire capelă în localitatea Bozna – finanțare AFIR și cofinanțare buget local

Reabilitare energetică și dotare sediu Primărie – PNRR 2,18 milioane lei (procedură evaluare oferte – 7 firme)

Dotare cu mobilier și materiale didactice unități de învățământ – C15, PNRR 761.539 lei

Stații de încărcare autoturisme electrice – PNRR 50.000 euro

Modernizare iluminat public, corpuri LED – AFM 1 milion de lei

Înființare rețea de canalizare menajeră în loc. Treznea – valoare 12,5 milioane lei – se va realiza o rețea de 13 kilometri (Anghel Saligny)

Înființare rețea de canalizare menajeră în loc. Bozna – valoare 3 milioane lei – se va realiza o rețea de 7 kilometri (Anghel Saligny)

Construire pod peste pârâul Treznea  – finanțare CNI București

Reabilitare totală Școala Generală Treznea – valoare 6 milioane lei, finanțare CNI București

„Candidez pentru un nou mandat din dorința de a continua dezvoltarea Comunei Treznea, de a finaliza proiectele începute și de a demara noi investiții benefice comunității noastre.

Suntem preocupați de atragerea de noi fonduri pentru dezvoltarea comunei și vom profita de fiecare oportunitate de finanțare. 

Am încrede în locuitorii comunei Treznea și mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea de a ocupa acestă funcție onorantă de primar. 

Vreau să vă asigur în continuare de tot sprijinul, iar ușa biroului meu va fi mereu deschisă pentru fiecare cetățean. Comuna Treznea se dezvoltă și asta este cea mai mare satisfacție a mea. Doamne ajută tuturor”, transmite primarul Cristian Oros. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *