Primarul Dobrai Francisc a semnat trei contracte pe PNRR în valoare de 3 milioane lei

Primarul Comunei Hereclean, Dobrai Francisc, unul dintre cei mai performanți primari din județul Sălaj, a semnat în cursul lunii februarie nu mai puțin de trei contracte de fianțare pe PNRR în valoare totală de circa 3 milioane de lei (30 miliarde lei vechi).

Este vorba de proiectul de reabilitare a Căminului Cultural Bocșița – 760.370 lei, reabilitare sediu Primărie + achiziție două stații de încărcare auto electrice – 952.313 lei și reabilitare Școala Gimnazială Guruslău clasele I -VIII – 1,24 milioane lei.

Tot în cursul lunii februarie, Primăria Hereclean a predat Companiei Naționale de Investiții amplasamentul unde se va construi baza sportivă tip 1 în localitatea Panic.

Bază sportivă nouă în Panic finanțată prin CNI 

 

Satul Panic va beneficia de o bază sportivă nou-nouță finanțată prin Compania Națională de Investiții. În luna septembrie a fost semnat ordinul de ministru pentru finanțarea investiției care se ridică la aproximativ 12 milioane lei.

Baza sportivă tip 1 cuprinde: 

  1. teren de fotbal dimensiuni 105 x 68 m
  2. teren multifuncțional 40 x 20 m
  3. clădire pentru vestiare, birouri, grupuri sanitare, etc
  4. parcare, iluminat public nocturn

Licitația pentru desemnarea constructorului a fost fianlizată. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost 9 martie, astfel că în prezent CNI analizează ofertele depuse, după care urmează demararea lucrărilor. Toate lucrările de aducere a terenului la planeitate și racordarea la utilități publice curent, apă, canal sunt în sarcina Primăriei Hereclean și vor fi realizate cu bani de la bugetul local.

„Considerăm că prin realizarea acestui obiectiv care este foarte important pentru tineri vom reuși să oferim noi oportunități de a-și petrece timpul liber, de a ieși din fața calculatorului și a face sport. Sportul înseamnă sănătate și se poate realiza cu cea mai mică investiție”, transmite primarul Dobrai Francisc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *