Primarul Dorin Gorgan în vizită la Ministerul Dezvolării pentru două investiții în comuna Bobota


În cursul zilei de luni, 17 iulie, primarul Comunei Bobota, Dorin Gorgan, a făcut o vizită de lucru la București, la sediul Ministerului Dezvoltării, unde a avut discuții cu secretarul de stat Alexandru Stoica, despre două investiții importante pentru comuna Bobota, finanțate de către CNI.

Primarul Dorin Gorgan a fost sprijinit și însoțit la București de către Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj.

Primarul Dorin Gorgan a discutat stadiul proiectului „Construire bază sportivă tip 2”, în localitatea Derșida, proiect în valoare de 2,4 milioane lei. Licitația a fost finalizată, astfel că a fost desemnat câștigător firma MBX Bussines SRL din Bistrița-Năsăud.

Urmează emiterea ordinului de începere a lucrărilor, întocmirea proiectului tehnic – 2 luni, după care se va începe execuția lucrărilor.

Al doilea proiect de investiție pentru care primarul Dorin Gorgan a discutat la sediul Ministerului Dezvoltării este construirea unei grădinițe noi, tot în localitatea Dersida. Proiectul se află pe lista sinteză a CNI București.

„Sunt preocupat de urgentarea investițiilor pentru comuna Bobota și în acest sens am făcut o vizită de lucru la sediul Ministerului Dezvoltării din București, unde am purtat discuții cu secretarul de stat Alexandru Stoica. Am fost însoțit de către președintele PSD Sălaj Ionel Ciunt, căruia îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. 

Sunt bucuros să anunț că stadiul proiectului privind construirea bazei sportive de la Derșida se află într-un stadiu avansat, a fost finalizată licitația și există un constructor. Urmează alocarea sumelor necesare de la bugetul de stat, după care se va începe proiectarea și execuția lucrărilor. 

Am discutat și despre proiectul depus la CNI pentru construirea unei grădinițe noi la Derșida. Proiectul este cuprins în lista sinteză și am primit asigurări că investiția va primi finanțarea necesară”, a transmi primarul Dorin Gorgan, după vizita de la București. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *