Primarul Dorin Gorgan preocupat de dezvoltarea infrastructurii școlare din Bobota

Prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar 2023-2024, primarul comunei Bobota, Dorin Gorgan, a vorbit despre planul său pentru dezvoltarea sistemului educațional și despre proiectele prin care se va realiza acest plan.

„Astazi am participat la deschiderea noului an școlar. Am întâlnit copii dornici de a descoperi lucruri și informații noi de a lega prientenii, de a dobandi amintiri frumoase și dascălii nerăbdători să le împărtășească din cunoștințele și experiența lor . Administrația locală face eforturi deosebite pentru asigurarea unor condiții cât mai bune pentru desfășurarea procesului de învățare.  

 Sperăm ca într-un timp relativ scurt să dotăm școlile și grădinițele cu mobilier nou, materiale didactice și cu echipamente digitale, în acest sens am semnat deja contractul de finanțare cu o valoare de peste 1.300.000 lei , finanțare asigurată prin PNRR. Se va construi și o baza sportiva de tip2 în curtea școlii din localitatea Derșida, formată dintr-un teren de joc multifuncțional și o clădire administrativă cu vestiare,dușuri,grupuri sanitare. Tot în localitatea Derșida, am depus un proiect la CNI pentru construirea unei grădinițe noi.

 În viitorul apropiat ,voi propune Consiliului Local ,achiziția unui teren în localitatea Bobota pentru a avea posibilitatea de a depune o cerere de finanțare în vederea construirii unei grădinițe noi și a unei clădiri în care să se desfășoare un program afterschool . Toate acestea și multe altele pentru a creea condiții deosebite copiilor și dascălilor din această comunitate. 

  Tuturor le doresc succes , sănătate și rezultate excepționale în noul an școlar!!!”, transmite cu deosebit respect primarul Dorin Gorgan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *