Primarul Ionel Ciunt alături de pensionarii CARP Zalău

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, aproape de persoanele vârstnice. ”Primăria Zalău se va implica în continuare, în acțiunile și activitățile pensionarilor”.

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, a participat astăzi la Adunarea Generală a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalău, în care s-a discutat despre activitatea desfășurată de Consiliul Director și rezultatele obținute în 2021. La întâlnirea la care au participat 106 persoane, Ionel Ciunt a transmis un mesaj participanților prin care i-a asigurat că Primăria Municipiului Zalău se va implica în continuare, în acțiunile și activitățile pensionarilor.

”Ca de fiecare dată am vrut să fiu și astăzi alături de persoanele vârstnice și am participat la Adunarea Generală a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalău (CARP). Problemele prezentate în cadrul întâlnirii au legătură și cu administrația locală și am asigurat participanții că, Primăria Municipiului Zalău se va implica în continuare în acțiunile și activitățile pe care le va organiza CARP.

Apreciez că o bună colaborare între conducerea CARP și administrația locală poate rezolva măcar o parte din problemele specifice pensionarilor”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *