Primarul Ionel Ciunt atrage fonduri europene pentru modernizarea străzilor Șaguna, Gh. Lazăr, T. Vladimirescu și Fabricii

Primăria Zalău a alocat în ședința Consiliului Local de azi, 17 iunie sumele necesare pentru obiectivul de investiţii ”Elaborarea documentaţiei tehnico-economice, faza SF cu elemente specifice din DALI şi PT, DTAD/DTAG şi DTOE pentru ”Modemizare coridor de mobilitate nord-sud II: str. Kossuth Lajos, str. Andrei Şaguna, str. Gheorghe Lazăr, str. Tudor Vladimirescu şi str. Fabricii” şi cuprinderea acestui obiectiv în lista de investiţii pentru anul 2024.

Primăria Zalău precizează că în cursul anului 2023 s-a aprobat începerea procedurii de achiziţie a serviciilor de proiectare şi de consultanţă aferente investiţiilor propuse a fi realizate prin PRNV 2021 – 2027, în cadrul apelului de proiecte PRNV/2023.481.A/1 privind utilizarea crescută a transportului public şi a altor forme de mobilitate urbană ecologice (mobilitate urbană) – Municipii reşedinţă de judeţ, în baza Ghidului solicitantului aferent apelului, în baza creditelor de angajament aprobate prin HCL .

Procedura de achiziţie care s-a finalizat în anul 2024 în urma unei Decizii a CNSC.
Potrivit Ghidurilor de finanţare PRNV 2021 – 2027 pentru depunerea documentaţiilor
pentru următoarea etapă conform ultimelor modificări ale Ghidului, pentru proiectul
Municipiului Zalău ”Modemizare coridor de mobilitate nord-sud II: str. Kossuth Lajos, str.
Andrei Şaguna, str. Gheorghe Lazăr, str. Tudor Vladimirescu şi str. Fabricii” s-a prelungit
termenul de depunere a cererilor de finanţare până la data de 07.09.2024, dată până la care Primăria Zalău trebuie să aibă deocumentaţiile tehnico-economice finalizate, documentaţii care stau la baza întocmirii cererii de finanţare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *