Primarul Ionel Ciunt, mesaj de Ziua Municipiului Zalău

Dragi prieteni,

În urmă cu 23 de ani, ziua de 1 August a fost declarată “Zi a Municipiului Zalău”, astăzi fiind un moment de sărbătoare care unește peste 69 de mii de zălăuani din toate colțurile lumii.

Anii și-au urmat cursul, iar tehnologia și dezvoltarea și-au pus amprenta asupra orașului nostru. În urmă cu patru ani, #ÎMPREUNĂ cu cetățenii municipiului am pornit pe un drum al cărui obiectiv este transformarea Zalăului într-un oraș european. În continuare, suntem preocupați de susținerea educației și a sănătății, investim în dezvoltarea infrastructurii urbane și a clădirilor publice și valorificăm potențialul istoric al municipiului.

Mulțumesc cetățenilor din comunitatea noastră care au înțeles că orașul se poate transforma gradual, cu multă muncă și implicare. Chiar dacă anul acesta nu putem duce tradiția mai departe, sărbătorind #ZileleMunicipiuluiZalău așa cum ne-am obișnuit, țelul comun de a dezvolta comunitatea în care trăim ne aduce mai aproape.

Păstrăm tradiții, îmbunătățim proiecte și implementăm programe. Muncim și ne implicăm pentru dezvoltarea și promovarea unui oraș modern, prosper și sigur.

La mulți ani, #Zalău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.