Primarul Jiboului, Dan Ghiurco, a învins virusul periculos COVID-19 după zile petrecute în spital

Unul dintre cei mai buni primari de oraș din județul Sălaj și un lider marcant al PSD, primarul Jiboului Dan Ghiurco a învins CORONAVIRUSUL și săptămâna viitoare va fi instalat oficial în al doilea mandat de primar.

După ce a primit vestea că soția este pozitivă la COVID, primarul Dan Ghiurco a luat decizia de a-și face și el un test. Rezultatul a ieșit negativ chiar dacă edilul se simțea rău. După ce a început să aibă probleme serioase, primarul a insistat și-a făcut al doilea test care a ieșit pozitiv, astfel că a fost confirmat cu CORONAVIRUS.

La începutul lunii noiembrie primarul Dan Ghiurco a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Zalău unde a fost internat pe secția COVID și a fost tratat foarte bine. Rezultatele au început să se vadă, astfel că primarul Dan Ghiurco a început să se simtă tot mai bine în urma tratamentului administrat de doctorii sălăjeni.

După o perioadă de aproximativ 10 zile, Dan Ghiurco s-a însănătoșit și a învins acest virus periculos COVID. Vineri 13 noimbrie, Primarul Jiboului Dan Ghiurco a fost externat din spital și se află acasă sănătos și în plină putere, alături de familie.

Toată familia primarului a trecut cu bine peste acestă boală, reușind cu toții să învingă virusul.


Pe 18 noiembrie, miercuri, va avea loc ședința festivă de constituire a noului Consiliu Local Jibou, ocazie cu care va fi investit pentru al doilea mandat și primarul Dan Ghiurco. Cu toții vor depune jurământul de credință și vor intra în deplină activitate.

Consiliul Local Jibou este format din: 8 consilieri PSD, 3 consileri PMP, 2 consilier PNL, 2 consilieri UDMR, 1 consilier ALDE și 1 consilier USR.

În urma negocierilor purtate după rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie, PSD și UDMR au bătut palma și vor forma majoritatea în Consiliul Local, astfel că UDMR va primii postul de viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *