Primarul Marian Mirișan a modernizat Căminul Cultural din Hurez. Se lucrează la școală

Comuna Horoatu Crasnei a cunoscut o dezvoltare puternică odată cu venirea lui Marian Mirișan la conducerea Primăriei. Marian Mirișan împreună cu tânărul viceprimar Onisim Sav și echipa de consilieri locali au reușit să schimbe radical imaginea fiecărei lcoalități.

S-au realizat lucrări de asfaltare a străzilor și drumului către Buciumi, s-a introdus rețeaua de apă, s-a construit capelă, parcuri de joacă, s-au modernizat drumuri greu accesibile pentru cetățeni, s-au construit poduri, căminele culturale au fost modernizate.

Primarul Marian Mirișan a reușit să atragă finanțare pentru investiții de 1480 miliarde lei vechi, un RECORD pentru comuna Horoatu Crasnei.

La 1 an de la semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea Căminului Cultural din Hurez, primarul Mirișan Marian a reușit să finalizeze lucrările.

La data de 28.04.2023 primarul Mirișan Marian a semnat contractul de execuție a lucrărilor de ,,EXTINDERE, RECOMPARTIMENTARE ȘI REFAȚADIZARE CĂMIN CULTURAL” , în localitatea Hurez, Comuna Horoatu Crasnei. Finanțarea lucrărilor de construcții și montaj este asigurată de la Consiliul Județean Sălaj – val. 950.000 lei.

Studiile de fezabilitate, documentația de avizare și proiectul tehnic, au fost suportate din bugetul local.

Primăria Horoatu Crasnei a obţinut finanţare pe PNRR și pentru reabilitarea energetică a şcolii din Hurez, proiect care este în derulare și se lucrează cu spor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *