Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de membrii CARP la o activitate împortantă pentru organizație

📌Primarul Ionel Ciunt a participat, astăzi, la întâlnirea de analiză a activității pe anul 2023 a membrilor Casei de Ajutor Reciproc al Pensionarilor, organizată la sediul organizației.
➡️Conducerea administrației locale sprijină activitatea organizațiilor de pensionari din municipiu, onorând de fiecare dată invitațiile de a fi prezenți la evenimentele și acțiunile pe care aceștia le desfășoară.
🟢Totodată, administrația locală acordă sprijin seniorilor din organizațiile de pensionari, inclusiv membrilor CARP, oferind în preajma Sărbătorilor de iarnă pachete cu alimente, iar toți seniorii din municipiu beneficiază de gratuitate la transportul în comun cu autobuzele SC Transurbis SA.
În cadrul intervenției sale, primarul Ionel Ciunt a mulțumit conducerii CARP pentru invitația de a participa la această activitate și i-a asigurat de sprijinul administrației locale în continuare.
🟣“Din respect pentru dumneavoastră, pentru ceea ce ați făcut de-a lungul anulor, am fost și o să vă fim mereu alături la acțiunile și evenimentele pe care le realizați. Suntem preocupați de implementarea unor proiecte care vin în sprijinul persoanelor vârstnice din municipiu și vă asigur că, la fel ca până acum, puteți conta pe sprijinul Primăriei Municipiului Zalău”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *