Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, apreciază activitatea ISU Smurd Sălaj

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, prezent la Activitatea de evaluare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj pentru anul 2021.

Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău, a participat astazi, 3 februarie 2022, la sediul ISU din Zalău, la Activitatea de evaluare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj pentru anul 2021.

”Apreciez faptul că munca voastră, cea de pompier, salvator, este una riscantă care vă pune viața în pericol. Însă, voi, salvatorii noștri, de fiecare dată dați dovadă de profesionalism și spirit de sacrificiu. Sunteți oamenii de care avem nevoie zi de zi, sunteți oamenii care meritați respectul tuturor pentru faptul că deseori vă riscați viața pentru a o salva pe alta. Sunteți eroii de ieri, de azi și de mâine.

Sunteți cel mai bun exemplu de curaj, seriozitate și demnitate.

Aveți respectul meu și al întregii comunități zălăuane”, a spus Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

Potrivit bilanțului ISU, pe raza judeţului Sălaj, în anul 2021, în zona de competenţă a inspectoratului au avut loc 6039 acțiuni și intervenții, în medie 16,5 pe zi.

Pe timpul intervenţiilor, au fost salvate 129 de persoane (111 adulți și 18 copii). Ca urmare a intervenţiilor s-a reuşit salvarea a 76 de animale şi protejarea a bunurilor materiale în valoare de aproximativ 34.779.906 de lei. Au fost înregistrate 1089 acțiuni și misiuni de asistenţă medicală de urgenţă ca urmare a răspândirii noului SARS-Cov-2.

De asemenea au fost înregistrate 33 alarme false, 43 întorşi din drum şi 43 deplasări fără intervenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *