VIDEO| Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, gazda finalei Campionatului Național de Karate Tradițional

M

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a participat astăzi, 14 mai 2022, în Sala Sporturilor din Zalău la deschiderea Finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, întrecere organizata de cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău și SCM ZALĂU.

Peste 30 de cluburi din întreaga țară și peste 400 de sportivi sunt prezenți la aceasta competiție care se desfășoară azi și mâine.

Tot în cadrul deschidere Finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, Ionel Ciunt a primit din partea Federației Române de Karate Tradițional o placheta în semn de respect și recunoștință pentru promovarea sportului.

„După o perioadă în care am fost obligați să purtăm măști pentru a ne proteja sănătatea, mă bucur că astăzi suntem împreună aici, la Zalău, pentru Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii. Particip la multe evenimente zilnic, dar niciodată nu am avut parte de un tablou așa frumos. Nu am a văzut o așa bucurie de foarte mult timp la acești copii care vor concura azi la acest concurs. Doresc succes tuturor sportivilor”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *