Primarul Șimleului, Cristian Lazăr, a vorbit la cel mai important eveniment dedicat turismului din România

Primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Mihai-Cristian Lazăr, a fost invitat ca și speaker la cel mai important eveniment dedicat turismului din România – Top Hotel Conference & Awards 20203, eveniment organizat în perioada 23-24 mai, la Hotel JW Marriott din București.

Șimleu Silvaniei invitat si explorat la TopHotel Conference & Awards, cel mai important eveniment dedicat turismului, industriei hoteliere si ospitalitatii din Romania. Week-end frumos tuturor! – a transmis primarul Cristian Lazăr. 

TopHotel Conference & Awards, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii din Romania, a avut loc pe 23-24 mai la Hotel JW Marriott. Lideri cu viziune, practicieni cu experienta dovedinta si investitori locali si internationali au fost prezenti in cele doua zile de eveniment si au oferit raspunsuri la intrebari importante si au premiat proiecte castigatoare.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost declarat cel mai bun hotel de 5 stele din România pentru că ofera oaspetilor servicii si facilitati la un nivel de calitate ridicat.

Radisson Blu Hotel, Cluj a câștigat premiul pentru hotelul anului (categoria hoteluri noi deschise în 2022) care au avut un impact deosebit in piata serviciilor turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *