Primarul Șimleului, Septimiu Țurcaș și-a anunțat demisia pe Facebook

Condamnat pentru fapte de corupție la 3 ani de închisoare cu suspendare, primarul orașului Șimleu Septimiu Țurcaș și-a anunțat demisia pe Facebook și așteaptă ca prefectul județului Virgil Țurcaș să ia act de demisie.

Ce urmează? Septimiu Țurcaș va fi demis din funcția de primar al Orașului Șimleu Silvaniei printr-un ordin făcut de Prefectura Sălaj.

Viceprimarul Lazăr Radu va prelua atribuțiile de primar și va conduce Orașul Șimleu Silvaniei până la momentul când Guvernul României va organiza noi alegeri pentru funcția de primar.


Fost lider al PNL Sălaj, primarul Septimiu Țurcaș a fost suspendat din partid după condamnarea primtă de Tribunalul Maramureș și totodată a pierdut susținerea partidului în alegerile locale. Țurcaș a candidat independent, fără sigla PNL, dar cu susținerea totală a ministrului Lucian Bode și a câștigat al 5-lea mandat de primar. Rezultatul alegerilor l-au dat câștigător pe Țurcaș cu peste 60% din voturile valabil exprimate, astfel că a obținut al 5-lea mandat de primar al Șimleului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *