Primarul Vasile Fodor a semnat contractele pe PNRR pentru reabilitarea Căminului și a Bibliotecii din Năpradea

Primarul comunei Năpradea, Vasile Fodor a fost miercuri, 15 februarie, la Ministerul Dezvoltării pentru a semna două contracte de finanțare pentru lucrări de investiții cu fonduri europene prin PNRR.

Cele două contracte prevăd lucrări de eficientizarea energetică a Căminului Cultural și a Bibliotecii Năpradea. Valoarea lucrărilor depășesc suma de 18 miliarde de lei vechi.

„Dragi locuitori ai comunei Napradea! Astazi (nr. 15 februarie) am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrație, contractele de finanțare pentru doua obiective de investiții, finanțate prin PNRR, ” Eficientizare energetica construcție Cămin Cultural din localitatea Napradea”, in valoare de 1.095.029,79 lei și „Eficientizare energetica construcție Biblioteca din localitatea Napradea”, în valoare de 752.168,19 lei”, transmite primarul Vasile Fodor.
Primăria Comunei Năpradea – condusă de primarul liberal Vasile Fodor, aflat la al treilea mandat, are „motoarele turate la maxim” când vine vorba de dezvoltarea comunei. În comună se lucrează pe mai multe șantiere, se construiesc două capele, se lucrează la rețele de alimentare cu apă și canalizare, reabilitarea căminelor culturale din Traniș și Vădurele, dar se pregătesc și foarte multe proiecte noi de investiții pe PNRR.
Alte patru milioane de euro au fost obținute de primarul Vasile Fodor prin Programul Național de Investiții ANghel Saligny – unde Năpradea a câștigat finanțare pentru trei proiecte de investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *